AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Yaşarlar Zekiye Ana Ortaokulu

Yaşarlar Zekiye Ana Ortaokulu

İstasyon Mah. Uşak Cad. Yaşarlar Zekiye Ana Ortaokulu. No50
Vizyon
istiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. istiyoruz ki... Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenmek için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. istiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. istiyoruz ki... Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun doğruları yaparken alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. istiyoruz ki... Okulumuzda herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimiz olacaktır.
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
Ders başlama : 08.40 Ders bitiş : 15.30
Kalorifer (jeotermal)
Yaya ve Minibüs