AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Yaşarlar Zekiye Ana Ortaokulu

Ekm

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Ekim ayı "Edep ve Saygı" kapsamında Huzurevi ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Teknoloji ve tasarım dersinden... Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. #yaparakveyaşayaraköğrenme

Ekm

Geçen yıl başvurusu alınan deprem nedeniyle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına ertelenen Tübitak Bilim Söyleşileri için sonuçlar açıklandı. Steam konusunda yaptığımız başvuru kabul edildi. 20 Ekim 2023 Cuma okulumuzda söyleşi gerçekleştirilecektir.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı Yapıldı. Program, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çelenk sunma töreniyle başladı. Ardından İlçemiz Kaymakamı Sayın Önder ÇENGEL'in ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşen kutlama programı okulumuzda devam etti. Program, İlçemiz Kaymakamı Sayın ÇENGEL'in öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılı ve güzel bir eğitim öğretim yılı dilekleriyle son buldu. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizeteşekkür ederiz.